Karisma Hotels Adriatic Montenegro

ODMOR ZA NAŠE HEROJE

U teškim vremenima poput ovog, u kome se čitav svet suočava sa opasnim virusom COVID-19, prepoznaju se istinski heroji, ljudi spremni da se žrtvuju za dobrobit svoje zajednice i čitavog čovečanstva.

Naše iskreno divljenje nekim ’’malim’’ ljudima velikog srca poželeli smo da pretočimo u akciju kojom ćemo svi zajedno iskazati zahvalnost za njihovu nesebičnu borbu za svaki ljudski život. U ime tog cilja, Karisma Hotels & Resorts je ponosan sponzor više od 150 odmora globalno, koji će biti donirani radnicima koji su nesebično radili kroz COVID-19 stanje koje je zadesilo naša društva. U Crnoj Gori i Srbiji dodeljujemo po 150 noćenja našim herojima, medicinskim radnicima, i pozivamo vas da nominujte Vašeg heroja i da tako njima i njihovim najmilijima zajedno damo povod da se raduju trenutku kada borba bude okončana i kada dođe vreme za nova nezaboravna putovanja. Do tada, čuvaćemo jedni druge i pripremati se za naše ’’specijalne’’ goste, naše svakodnevne heroje.

NOMINUJ HEROJA

Ukoliko poznaješ nekog od istinskih heroja, nekoga ko zaslužuje zahvalnost i nagradu za hrabrost i požrtvovanje, možeš ga nominovati popunjavanjem formulara. Ukoliko smatraš da si baš ti taj heroj, možeš nominovati sebe.

Poklonite #OdmorZaNaseHeroje

Poklonite heroju po Vašem izboru All-Inclusive odmor ili paket aranžman u Crnoj Gori ili na Karibima po specijalnim cenama preko partnerske agencije Paragon Travel

Ponosni sponzori

VRH