+381 11 400 2 333

NAGRADNI KVIZ

"Igraj za savršeno putovanje"

Verujemo da opis vašeg idiličnog kadra savršenog putovanja, sadrži peščane plaže, tirkizno more, palme, sluksuzni smeštaj i ispijanje koktela iz prepolovljenog kokosovog oraha.


Ali, putovanje iz snova je mnogo više od lenjog izležavanja na pesku, sunčanja i uživanja u hrani. Smisao putovanja iz snova je bekstvo od svakodnevne rutine i uživanje u stvarima koje volite ili u isprobavanju nekih novih aktivnosti o kojima ste oduvek maštali.


Karisma Hotels & Resorts jedna je od vodećih hotelijerskih grupacija u svetu koja postoji već 20 godina, s prvim otvorenim odmaralištem u Meksiku, a poznata je po svom inovativnom pristupu, postavljajući nove standarde u ponudi odmora, sa fokusom na kompletan užitak gostiju i održivom razvoju koji karakteriše svih 6 svetskih destinacija, gde poseduje hotele.

Veoma smo ponosni na naše hotele u Crnoj Gori, u mističnom Ulcinju i ljupkom Baru. Mi želimo da što više naših sugrađana oseti čari savršenog odmora i zato ćemo jednog od vas, ukoliko se odlučite da učestvujete u nagradnom kvizu, nagraditi letovanjem u jednom od najboljih all inclusive hotela sa 4 zvezdice na ovoj destinaciji, Holiday Villages Monetengro. I dok se leto približava, nema boljeg vremena da osigurate svoju ekstra dozu vitamina D i osvojite za sebe i dragu osobu odmor iz snova.Prijavite se i učestvujte, želimo vam puno sreće.

Više informacija o nagradnom kvizu saznajte u delu o pravilima kviza.2019 Karisma Hotels Adriatic    |    All Rights Reserved